Kødboller i spicy tomatsauce
1. juni 2018
af
Susanne Palmqvist.
Foto: Henrik Freek
Kødboller i en lækker rød sauce af tomater og peberfrugt, der på samme tid er frisk og spicy. Servér med spaghetti som i Lady og Vagabonden.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak hvidløget helt fint. Bland det i kødet sammen med æg, mel, chilisauce og krydderier, og rør det til en fast fars.
Tril valnøddestore kødboller med fugtige hænder. Steg dem i lidt olie på panden, så de får farve på alle sider.
Hak løg og hvidløg, skær peberfrugten i store terninger, og svits det i olie i en gryde.
Pres saften af appelsinen. Tilsæt tomater, tacosauce og appelsinsaft på panden. Lad det simre 10-15 minutter, og smag til med salt og peber.
Læg kødbollerne i tomatsaucen, og varm dem godt igennem. Servér med friskkogt spaghetti og et drys krydderurt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk