Kødboller i rød karry med ris

Giv kødbollerne et ekstra pift med rød karrypasta, der er lavet på små, røde chilifrugter, og servér dem i en sauce af kokosmælk, peanutbutter og mere rød karrypasta. Med dampet aspargesbroccoli og kogte ris som tilbehør har du et lækkert og nemt asiatisk aftensmåltid fuld af smag.

Kødboller i rød karry med ris
0-30 min.

(1)

October 6, 2020 af Pia AndreassenFoto: Martin Tanggaard

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Rød karrypasta er den stærkeste af de 3 pastavarianter. Den mildeste er grøn, den middelstærke er gul. De kan købes i supermarkeder, men du kan også lave dem selv.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'