Kødboller i rød karry med ris
Giv kødbollerne et ekstra pift med rød karrypasta, der er lavet på små, røde chilifrugter, og servér dem i en sauce af kokosmælk, peanutbutter og mere rød karrypasta. Med dampet aspargesbroccoli og kogte ris som tilbehør har du et lækkert og nemt asiatisk aftensmåltid fuld af smag.
![Kødboller i rød karry med ris](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/kodboller-i-rod-karry-med-ris_8953.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.4368932038834952&fp-y=0.5790089574353448&fp-z=1.25)
0-30 min.
(1)
October 6, 2020 af Pia AndreassenFoto: Martin Tanggaard
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner