Knuste kartofler med dressing
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Jakob Helbig
Knuste kartofler med dressing udgør en lækker kartoffelsalat, der egner sig godt til en buffet.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i saltet vand.
Læg de kogte kartofler i en skål, knus dem let med bagsiden af en ske, og afkøl.
Pres saften af citronen. Rør den friskrevne peberrod sammen med yoghurt, citronsaft og honning.
Lad dressingen trække på køl i ½ time, og smag den derefter til – måske kan den tåle lidt mere peberrod.
Rens forårsløgene, og hak dem fint. Hak brøndkarsen groft.
Hæld peberrodsdressingen over kartoflerne, og pynt med forårsløg og brøndkarse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk