Knoldselleri-fritter

19. marts 2021 af .

Foto: Martin Tanggaard

Knoldselleri er den perfekte rodfrugt, når du vil lave anderledes fritter. Efter en tur i ovnen bliver fritterne både lækre og sprøde. Servér dem gerne med estragonmayonnaise.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Skær skrællen af knoldsellerien, og skær den ud i 1 cm tykke stænger.
Vend stængerne i olie, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Hak timian, og drys timian, salt og peber over sellerien.
Bag sellerien i ovnen i ca. 20 minutter.
Pisk mayonnaise, estragon og sennep sammen. Servér mayonnaisen sammen med fritterne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar