Knoldselleri-fritter
19. marts 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Knoldselleri er den perfekte rodfrugt, når du vil lave anderledes fritter. Efter en tur i ovnen bliver fritterne både lækre og sprøde. Servér dem gerne med estragonmayonnaise.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Skær skrællen af knoldsellerien, og skær den ud i 1 cm tykke stænger.
Vend stængerne i olie, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Hak timian, og drys timian, salt og peber over sellerien.
Bag sellerien i ovnen i ca. 20 minutter.
Pisk mayonnaise, estragon og sennep sammen. Servér mayonnaisen sammen med fritterne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk