Knivmusling med frisk estragon, basilikum og citron
23. september 2021
af
Morten Schou.
Foto: Stine Christiansen
Har du nogensinde smagt knivmuslinger? Ellers får du muligheden her. Servér dem helt enkelt med estragon, basilikum og citron.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl knivmuslingerne grundigt, og dryp dem af.
Varm en bredbundet gryde op med olivenolie, og dampsteg knivmuslingerne under låg ved høj varme, til de har åbnet sig. Det tager 1-2 minutter.
Kassér de muslinger, der evt. ikke har åbnet sig under dampningen.
Servér de friskdampede muslinger med frisk estragon og basilikum efter smag, og dryp med lidt olivenolie.
Tip!
Tjek, om muslingerne er levende, ved at give dem et let tryk. Kassér de muslinger, som ikke reagerer på trykket ved at lukke sig helt sammen. Udvand muslingerne i koldt vand i ca. 1 time, før du tilbereder dem.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk