Knepkager

1. december 2019 af .

Foto: Carina Krüger

Den sønderjyske småkage har fået sit navn efter den lyd, det giver, når man bider i kagen. Servér til en kop kaffe eller på tradionel vis som en del af et stort kagebord.

Ingredienser

Sådan gør du

Smelt smøret, og tilsæt fløden.
Rør rugmel, hvedemel, sukker, byggryn og krydderier i.
Ælt dejen godt igennem, rul den ud i 2 m’s tykkelse, og skær den i ud 4 x 6 cm store kager.
Læg kagerne på en plade med bagepapir, og pensl med æg.
Bag dem ved 200° i 10 minutter. Servér kagerne smurt med et tyndt lag sirup.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar