Knækbrød og valnødder i honning
26. november 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
De her sprøde knækbrød og lækre valnødder i timianhonning er perfekte på et godt ostebord. Servér som dessert efter en dejlig middag eller som en del af tapasbordet.
Bemærk
Trækketid, nødder: Natten over.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør alle ingredienser godt sammen. Spred dejen ud i et 3 mm tyndt lag mellem 2 stykker bagepapir.
Læg det hele over på en bageplade, og fjern det øverste lag bagepapir.
Rids dejen op i firkanter på størrelse med knækbrød – brug et pizzahjul eller en stor kniv.
Bag knækbrødet i ovnen ved 175° i 15-20 minutter.
Læg valnødder og timianblade i et sylteglas. Pres saften af appelsinen.
Hæld honning og appelsinsaft i glasset, så nødderne dækkes helt. Lad det trække natten over.
Servér knækbrød og valnødder i timianhonning med nogle gode oste.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk