Knækbrød med spinat og havsalt
3. juni 2019
af
Hanne Wind-Hansen.
Foto: Carina Kruger
Sprøde knækbrød med masser af smag – perfekt til den gode ost.
Bemærk
Hævetid i alt: 65 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør gæren ud i vandet og tilsæt olie, finthakket spinat, salt, hvedekerner og rugmel. Rør dejen godt igennem, og stil den tildækket i 20 min.
Ælt hvedemelet i dejen, og lad den hæve tildækket i 45 min.
Varm ovn og bageplader op til 250°.
Del dejen i to. Rul hver del papirtyndt ud på et stykke bagepapir. Prik dejen tæt med en gaffel. Skær dejstykkerne i firkanter på 6 x 8 cm. Drys med havsalt, og flyt bagepapir med dej over på de varme bageplader.
Bag knækbrødene i 10 min. ved 250°. Lad dem afkøle på en rist.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også:Klassisk opskrift på knækbrød med kerner
Powered by Froala Editor