Knækbrød med kerner og kommen

22. oktober 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Sprøde knækbrød med masser af kerner og kommen, der giver en karakteristisk smag til bagværket – krydderiet kan dog sagtens udelades. Servér knækbrødet som en let mellemmåltid eller som en del af ostebordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Rør alle de tørre ingredienser sammen. Tilsæt olie og vand, og rør det sammen til en jævn dej.
Del dejen i nogle stykker, og rul hvert af stykkerne ud imellem 2 stykker oliesmurt bagepapir – rul dem så tynde som muligt.
Læg pladerne med dejen på en bageplade med bagepapir.
Skær knækbrødene i den ønskede størrelse, og bag dem i ovnen i ca. 15-20 minutter, indtil de er sprøde og gyldne.
Lad knækbrødene afkøle på en bagerist, og opbevar dem i en plastikbeholder med låg. Spis dem fx til gode oste.

Tip!

Knækbrødene kan sagtens bages med andre krydderier, fx timian, korianderfrø og rosmarin. De er også lækre som snacks med dip eller pesto til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar