Knækbrød med chiafrø og græskarkerner
Hjemmelavet knækbrød giver det købte baghjul. Bag gerne en dobbelt portion, da det hurtigt får ben at gå på.

0-30 min.
(0)
17. december 2021 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
Knækbrød med chiafrø og græskarkerner
- græskarkerner
- 75 g
- solsikkekerner
- 75 g
- sorte sesamfrø
- 50 g
- chiafrø
- 50 g
- blå birkes
- 25 g
- hørfrø
- 50 g
- fuldkornshvedemel
- 125 g
- flagesalt
- 2 tsk.
- vand
- 3½ dl
- smeltet smør
- 65 g
Sådan gør du
Knækbrød med chiafrø og græskarkerner
Tænd ovnen på 200°.
Bland kerner, mel og salt med en ske i en skål. Tilsæt vand og smeltet smør, og rør i dejen, til den har samlet sig.
Del dejen i to, og rul den ud mellem to stykker bagepapir. Skær knækbrødet i den ønskede størrelse.
Bag knækbrødet 15-17 minutter. Lad det køle helt af på en bagerist, og opbevar det i en lufttæt beholder.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner