Knækbrød med chiafrø og græskarkerner

17. december 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Hjemmelavet knækbrød giver det købte baghjul. Bag gerne en dobbelt portion, da det hurtigt får ben at gå på.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Bland kerner, mel og salt med en ske i en skål. Tilsæt vand og smeltet smør, og rør i dejen, til den har samlet sig.
Del dejen i to, og rul den ud mellem to stykker bagepapir. Skær knækbrødet i den ønskede størrelse.
Bag knækbrødet 15-17 minutter. Lad det køle helt af på en bagerist, og opbevar det i en lufttæt beholder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar