Knækbrød med chiafrø og græskarkerner
17. december 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Hjemmelavet knækbrød giver det købte baghjul. Bag gerne en dobbelt portion, da det hurtigt får ben at gå på.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Bland kerner, mel og salt med en ske i en skål. Tilsæt vand og smeltet smør, og rør i dejen, til den har samlet sig.
Del dejen i to, og rul den ud mellem to stykker bagepapir. Skær knækbrødet i den ønskede størrelse.
Bag knækbrødet 15-17 minutter. Lad det køle helt af på en bagerist, og opbevar det i en lufttæt beholder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk