Knækbrød med chiafrø og græskarkerner

Hjemmelavet knækbrød giver det købte baghjul. Bag gerne en dobbelt portion, da det hurtigt får ben at gå på.

Knækbrød med chiafrø og græskarkerner
0-30 min.

(0)

17. december 2021 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer

Knækbrød med chiafrø og græskarkerner

græskarkerner
75 g
solsikkekerner
75 g
sorte sesamfrø
50 g
chiafrø
50 g
blå birkes
25 g
hørfrø
50 g
fuldkornshvedemel
125 g
flagesalt
2 tsk.
vand
3½ dl
smeltet smør
65 g

Sådan gør du

Knækbrød med chiafrø og græskarkerner

Tænd ovnen på 200°.
Bland kerner, mel og salt med en ske i en skål. Tilsæt vand og smeltet smør, og rør i dejen, til den har samlet sig.
Del dejen i to, og rul den ud mellem to stykker bagepapir. Skær knækbrødet i den ønskede størrelse.
Bag knækbrødet 15-17 minutter. Lad det køle helt af på en bagerist, og opbevar det i en lufttæt beholder.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'