Klejner med citronskal og kardemomme

Glem alt om industrifremstillede klejner, som ikke er værd at spise. Rigtige klejner koger man selv i en stor gryde med vegetabilsk fedt – et hyggeligt projekt, der straks spreder autentisk julestemning.

Klejner med citronskal og kardemomme
31-60 min.

(1)

May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Hviletid på køl: 1 time.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Klejner smager allerbedst, når de lige er lavet. Derfor kan det være en god idé at bage en mindre portion ad gangen og opbevare resten af dejen i fryseren, indtil de skal koges. Palminen kan hældes igennem en sigte efter brug og opbevares på køl, så den kan anvendes flere gange.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'