Klaus' selvportræt

Klaus fra Den store bagedyst deler her sin opskrift på hans første mesterværk med os; nemlig selvportrættet. Kagen består af både en blød og sprød sesambund samt en syrlig yuzumousse. Klaus er meget inspireret af det asiatiske køkken, og igennem hele Bagedysten så vi ham udfordre dommerne med sine smage.

Klaus' selvportræt
31-60 min.

(0)

November 19, 2022 af Klaus AndersenFoto: DR
Bemærk:Køletid: Mindst 4 timer

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 firkantet form på 20 x 25 cm
  • Kageplast

Sådan gør du

Tip!

Klaus brugte en firkantet form, men du kan sagtens bruge en rund form.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Se Klaus i program 1 lave sit selvportræt her.


Måske du også kan li'