Klatkager med brombærsyltetøj

21. november 2018 af .

Foto: Lena Staal

Indled første juledag med en stak klatkager til morgenmad lavet af rester af risalamanden. De smager som pandekager med mandler og er perfekte med brombærsyltetøj til. Tilsætter du portvin, kan retten også serveres som dessert.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland risalamanden med æg, og tilsæt mel. Rør godt – hvis dejen er for stiv, kan du tilsætte lidt mælk.
Smelt lidt af smørret på panden, og steg små klatter af dejen til klatkager. Steg hele portionen.
Rør evt. brombærsyltetøj med portvin.
Servér klatkagerne med brombærsyltetøj.

Tip!

Du kan også lave klatkagerne af rester af risengrød i stedet. Brug dog lidt mindre mel.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar