Klassiske kanelsnurrer

Snaskede og lækre kanelsnurrer, som selvfølgelig skal nydes friskbagt med en god kop kaffe.

Klassiske kanelsnurrer
31-60 min.

(13)

October 10, 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hævetid: I alt 2½ time.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Det er vigtigt at overholde den lange æltetid for dejen, da den er alfa og omega for et godt slutresultat.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Lær at sno kanelsnurrer

De svenske kanelsnurrer minder lidt om en dansk kanelsnegl, men foldningen er lidt mere advanceret. Her på siden finder du både en video-guide og trin for trin-billeder, så du bliver mester-snurrer. Du kan nemlig sno kanelsnurrer på flere måder!

Den nemme metode

I videoen kan du se den nememste løsning, hvor strimlerne ikke klippes op, men blot snoes om to fingre og lukkes. Denne metode giver snaskede snegle, der er nemme at lave. 

Den lidt mere avancerede metode 

I trin for trin-billederne her kan du se den lidt mere avancerede metode. Her klippes hver strimmel op og snoes om sig selv, inden selve kagen snoes sammen. Du vælger selv, hvilken metode du bruger. Uanset hvad skal dine kanelsnurrer nok blive snaskede og lækre!

  1. Smør kanel-remoncen ud på dejen i et jævnt lag.
  2. Fold ⅓ af dejen ind mod midten, og læg den anden ⅓ over.
  3. Rul med en kagerulle, så de 3 lag sætter sig sammen og bliver en smule fladere.
  4. Skær dejen i 12 strimler på den korte led a ca. 2½ cm.
  5. Skær hver strimmel igennem på langs, så den stadig hæfter i den ene ende. Sno de 2 strimler omkring hinanden.
  6. Rul hver snoet strimmel sammen som en snegl, og fold enden ind under sneglen, så du undgår, at den springer op under bagningen.

Se også: Klassisk opskrift på kardemommesnurrer


Powered by Froala Editor

Måske du også kan li'