Klassiske kanelsnurrer
Snaskede og lækre kanelsnurrer, som selvfølgelig skal nydes friskbagt med en god kop kaffe.
(13)
Ingredienser
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Lær at sno kanelsnurrer
De svenske kanelsnurrer minder lidt om en dansk kanelsnegl, men foldningen er lidt mere advanceret. Her på siden finder du både en video-guide og trin for trin-billeder, så du bliver mester-snurrer. Du kan nemlig sno kanelsnurrer på flere måder!
Den nemme metode
I videoen kan du se den nememste løsning, hvor strimlerne ikke klippes op, men blot snoes om to fingre og lukkes. Denne metode giver snaskede snegle, der er nemme at lave.
Den lidt mere avancerede metode
I trin for trin-billederne her kan du se den lidt mere avancerede metode. Her klippes hver strimmel op og snoes om sig selv, inden selve kagen snoes sammen. Du vælger selv, hvilken metode du bruger. Uanset hvad skal dine kanelsnurrer nok blive snaskede og lækre!
- Smør kanel-remoncen ud på dejen i et jævnt lag.
- Fold ⅓ af dejen ind mod midten, og læg den anden ⅓ over.
- Rul med en kagerulle, så de 3 lag sætter sig sammen og bliver en smule fladere.
- Skær dejen i 12 strimler på den korte led a ca. 2½ cm.
- Skær hver strimmel igennem på langs, så den stadig hæfter i den ene ende. Sno de 2 strimler omkring hinanden.
- Rul hver snoet strimmel sammen som en snegl, og fold enden ind under sneglen, så du undgår, at den springer op under bagningen.
Se også: Klassisk opskrift på kardemommesnurrer
Powered by Froala Editor