Annonce

Klassisk tunsalat med majs og forårsløg

1. november 2020 af Annonce.

Foto: Annonce

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld væden fra tunen, og lad den dryppe godt af i en sigte. Dræn majs.
Rør tunen sammen med mayonnaise og græsk yoghurt eller skyr, og smag til med citronskal og citronsaft.
Rens forårsløg, og snit dem fint. Pil og hak løg fint. Rør forårsløg og løg i tunsalaten sammen med majs.
Smag tunsalaten til med salt og peber, og drys godt med dild og purløg. Servér med brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar