Annonce

Klassisk tunsalat med majs og forårsløg

Klassisk tunsalat med majs og forårsløg

Tunsalat smager fantastisk og hører til på ethvert dansk frokostbord! Det skønne ved den klassiske salat er, at den kan tilberedes på mange måder og nydes på forskellig vis. Det delikate pålæg kan serveres straks på et godt stykke rugbrød, men hitter også i madpakken i fx pitabrød. Det er en dejlig mættende spise, der til trods for sin enkelthed kan pifte frokosten op. Tunsalat er især en favorit i en hektisk hverdag, hvor den får tilværelsen til at smage ekstra dejligt. 


Struktur og velsmag med Bonduelle

En god tunsalat skal indeholde gode råvarer, være fyldt med smag og have masser af struktur. Dette opnår du ved at forkæle din tunsalat med Bonduelle Majs. Majsene har en dejlig sprød skal og en blød midte, og det giver et herligt samspil med den cremede tunsalat. De søde og knasende fornemmelser er i perfekt harmoni med det salte, og derved forenes Bonduelle Majs på bedste vis med resten af ingredienserne. Du kan med god samvittighed bruge Bonduelle Majs i din tunsalat, da majsene hverken er tilsat sukker eller indeholder pesticiderester. 


Læs meget mere om Bonduelles produkter på www.bonduelle.dk

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld væden fra tunen, og lad den dryppe godt af i en sigte. Dræn majs.
Rør tunen sammen med mayonnaise og græsk yoghurt eller skyr, og smag til med citronskal og citronsaft.
Rens forårsløg, og snit dem fint. Pil og hak løg fint. Rør forårsløg og løg i tunsalaten sammen med majs.
Smag tunsalaten til med salt og peber, og drys godt med dild og purløg. Servér med brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
8. april 2019 af Annonce.

Foto: Annonce

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar