Klassisk skipperlabskovs – den bedste opskrift

6. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Skipperlabskovs er ægte rustik sømandskost, der skal tilberedes uden for mange dikkedarer. Servér med rødbeder, sennep og et ordentligt drys karse.

Bemærk
Simretid: Ca. 1½ time.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg kalvekødet i en støbejernsgryde, og hæld vandet over. Bring vandet i kog, og fjern skummet med en hulske.
Tilsæt laurbærblade og peberkorn, og lad det simre i 1 time under låg.
Skræl kartoflerne, og skær dem i tern. Hæld dem i gryden, og tilsæt evt. mere vand, så det dækker kartoflerne. Lad kartoflerne koge, til de er møre og let udkogte.
Rør smør i retten, og smag til med salt, peber og eddike.
Servér labskovsen med klippet karse, sennep, rugbrød og syltede rødbeder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar