Klassisk rabarberlagkage

Når noget skal fejres, skal der da lagkage på bordet! Og denne feminine og klassiske kage er et godt bud på, hvordan du kan imponere dine gæster. Skal projektet være mere overskueligt, kan du bage bundene og lave vaniljecreme og rabarberkompot dagen før, så du blot skal samle og pynte kagen på selve dagen.

Klassisk rabarberlagkage
31-60 min.

(3)

June 26, 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Afkøling: I alt mindst 4 timer.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 springform, 20 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Farven på rabarberskummet afhænger af, hvilken slags rabarber du bruger. Vil du gerne have en kraftig rød farve, så brug de gennemfarvede mørkerøde vinrabarber eller jordbærrabarber.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'