Klassisk pariserbøf
5. maj 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Hvis ikke du er til rå æggeblomme, kan du servere pariserbøffen med et spejlæg på toppen.
Ingredienser
Sådan gør du
Form kødet til 4 store bøffer, og krydr dem med salt og peber.
Steg bøfferne i 1 spsk. smør og 1 spsk. olie på en pande ved høj varme, til bøfferne får en god stegeskorpe. Skru ned til middel varme, og steg dem færdige i 3-4 minutter på hver side, afhængig af tykkelsen.
Tag bøfferne af panden. Lad panden være varm, og tør den let af med køkkenrulle. Smelt ½ spsk. smør på panden, og steg brødskiverne i fedtstoffet et par minutter på hver side, til de er gyldne.
Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Afdryp kapersne. Afdryp de syltede rødbeder, og skær dem i små tern. Hæld peberroden i en skål.
Skyl og tør rucolasalaten, og anret den oven på det ristede brød. Læg en hakkebøf oven på, og top med al tilbehøret samt æggeblomme. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk