Klassisk minestronesuppe

7. november 2021 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Minestrone er en klassisk italiensk suppe, der gør det nemt at få tømt ud i grøntsagsskuffen. Den fyldige suppe mætter dejligt, da den både indeholder grønt, bacon og pasta.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær bacon i tern, og steg dem i halvdelen af olien i en gryde, til de er sprøde. Afdryp på fedtsugende papir.
Pil og hak løg, og pil og pres hvidløg. Hæld resten af olien i gryden, og svits løg og hvidløg sammen med bacon.
Skræl gulerødder, skyl squash, og skær begge dele i små tern. Rens bladselleri, og skær det i tynde skiver.
Tilsæt grøntsagerne, og lad dem svitse med. Krydr grøntsagerne med timianblade, salt og peber.
Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, bouillon og laurbærblade, og bring gryden i kog. Læg låg på, og lad suppen simre i 15 minutter.
Tilsæt suppehorn, og kog dem møre. Smag suppen til.
Skær bacon i tern, og steg dem sprøde på en tør pande. Afdryp dem på fedtsugende papir, og drys dem over suppen. Servér med lunet brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar