Klassisk minestronesuppe
7. november 2021
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Minestrone er en klassisk italiensk suppe, der gør det nemt at få tømt ud i grøntsagsskuffen. Den fyldige suppe mætter dejligt, da den både indeholder grønt, bacon og pasta.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær bacon i tern, og steg dem i halvdelen af olien i en gryde, til de er sprøde. Afdryp på fedtsugende papir.
Pil og hak løg, og pil og pres hvidløg. Hæld resten af olien i gryden, og svits løg og hvidløg sammen med bacon.
Skræl gulerødder, skyl squash, og skær begge dele i små tern. Rens bladselleri, og skær det i tynde skiver.
Tilsæt grøntsagerne, og lad dem svitse med. Krydr grøntsagerne med timianblade, salt og peber.
Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, bouillon og laurbærblade, og bring gryden i kog. Læg låg på, og lad suppen simre i 15 minutter.
Tilsæt suppehorn, og kog dem møre. Smag suppen til.
Skær bacon i tern, og steg dem sprøde på en tør pande. Afdryp dem på fedtsugende papir, og drys dem over suppen. Servér med lunet brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk