Klassisk kransekage-tårn med glasur og chokolade
Det er faktisk slet ikke så svært at lave et hjemmelavet kransekage-tårn med glasur og chokolade, som kan serveres til fx nytår, dåb, jubilæum og studenterfest, og så smager det meget bedre end det færdigkøbte!
![Klassisk kransekage-tårn med glasur og chokolade](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/klassisk-kransekage-tarn-med-glasur-og-chokolade_4491.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.6337890625&fp-z=1)
31-60 min.
(1)
September 5, 2021 af Emma MartinyFoto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Ingredienser
personer
Udstyr
- 1 papirkræmmerhus eller en sprøjtepose med lille rund tylle
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner