Klassisk focaccia med rosmarin og flagesalt

Det italienske focaccia er blødt og luftigt og smager skønt som tilbehør til grillmad, suppe og pastaretter.

Klassisk focaccia med rosmarin og flagesalt
0-30 min.

(0)

July 30, 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Hævetid: I alt 2 timer

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • 1 bradepande, 20 x 30 cm

Sådan gør du

Tip!

Brødet er bagt med manitoba-hvedemel, som er en kraftig meltype med et højt glutenindhold, der sikrer et luftigt og mere elastisk brød. Du kan sagtens skifte melet ud med pizzamel (tipo 00) eller almindeligt hvedemel, hvis du ønsker det.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'