Klassisk banankage med sprødt chokoladedrys

6. august 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Sød og svampet. Det er sådan, en banankage skal være. Chokoladedrysset på toppen giver kagen et klædeligt knas.

Ingredienser

Udstyr

en bageform, ca. 20 x 30 cm

Sådan gør du

Smelt smørret, til det begynder at tage farve, og pisk det så sammen med de 2 slags sukker i en skål. Tilsæt æggene, 1 ad gangen, og pisk grundigt.
Mos bananerne, og rør dem i dejen sammen med yoghurt.
Bland mel og bagepulver sammen, og vend det i dejen.
Forvarm ovnen til 180°. Smør formen med smør, og drys den med sukker. Fordel dejen i formen.
Drys rørsukker over dejen i formen. Riv chokoladen groft, og drys den over dejen. Bag kagen i ovnen i ca. 40 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar