Klassisk andesteg med æbler, svesker og brun sauce
Opskrift på lækker, klassisk andesteg med æbler og svesker. Anden kan steges om formiddagen, så du bare skal partere og lune den i ovnen før servering.
![Klassisk andesteg med æbler, svesker og brun sauce](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/klassisk-andesteg-med-aebler-svesker-og-brun-sauce_5325.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.4911376087657106&fp-y=0.7274169921875&fp-z=1.4595484477892757)
31-60 min.
(2)
February 28, 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Ovntid: I alt 2-2½ time.
Ingredienser
personer
Udstyr
- kødsnor eller kødnål
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner