Klassisk andesauce
1. november 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Ingen and uden andesauce! Her får du en helt klassisk opskrift på den gode sauce, som du kender fra din barndom.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg indmad og hals i smør i en gryde, og hæld bouillon ved.
Pil løget, og skær det i skiver. Skræl guleroden, og skær den i mindre stykker. Kom løg, gulerod og timian i gryden. Lad det simre i ca. 30 minutter.
Si herefter fonden. Kog den op, og skum for fedt. Tilsæt sky fra anden. Det er vigtigt ikke at få andefedt med i saucen, da den så let perler og bliver for fed.
Kog saucen op, og smag til med salt, peber og evt. sukker.
Jævn saucen lidt med saucejævner, og tilsæt madkulør lige inden serveringen.
Tip!
Tilsæt evt. lidt portvin for en herlig voksensmag.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk