Klassisk andesauce

1. november 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Ingen and uden andesauce! Her får du en helt klassisk opskrift på den gode sauce, som du kender fra din barndom.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg indmad og hals i smør i en gryde, og hæld bouillon ved.
Pil løget, og skær det i skiver. Skræl guleroden, og skær den i mindre stykker. Kom løg, gulerod og timian i gryden. Lad det simre i ca. 30 minutter.
Si herefter fonden. Kog den op, og skum for fedt. Tilsæt sky fra anden. Det er vigtigt ikke at få andefedt med i saucen, da den så let perler og bliver for fed.
Kog saucen op, og smag til med salt, peber og evt. sukker.
Jævn saucen lidt med saucejævner, og tilsæt madkulør lige inden serveringen.

Tip!

Tilsæt evt. lidt portvin for en herlig voksensmag.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar