Klassens time-chokoladekage

6. august 2018 af .

Foto: Lars Ranek

Voksne kan altså sagtens spise med, men det ER en super nem og dejlig kage at tage med i skole eller på arbejde. Der er både kakao og hakket chokolade i dejen.

Ingredienser

Sådan gør du

Smelt smørret, og rør det godt sammen med sukker. Tilsæt æggene ét ad gangen, og rør imellem hvert æg.
Bland mel, kakao, natron og bagepulver i dejen, og rør godt. Tilsæt kærnemælk, og rør det til en ensartet masse.
Hak chokoladen fint, og vend den i dejen. Hæld dejen i en smurt bradepande på 30 x 25 cm.
Bag kagen i en 200° varm ovn i 15 minutter.
Rør flormelis og vand sammen, og fordel glasuren over kagen.
Drys groftrevet chokolade over, og skær kagen ud i små firkantede stykker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar