Klassens time-chokoladekage
6. august 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Lars Ranek
Voksne kan altså sagtens spise med, men det ER en super nem og dejlig kage at tage med i skole eller på arbejde. Der er både kakao og hakket chokolade i dejen.
Ingredienser
Sådan gør du
Smelt smørret, og rør det godt sammen med sukker. Tilsæt æggene ét ad gangen, og rør imellem hvert æg.
Bland mel, kakao, natron og bagepulver i dejen, og rør godt. Tilsæt kærnemælk, og rør det til en ensartet masse.
Hak chokoladen fint, og vend den i dejen. Hæld dejen i en smurt bradepande på 30 x 25 cm.
Bag kagen i en 200° varm ovn i 15 minutter.
Rør flormelis og vand sammen, og fordel glasuren over kagen.
Drys groftrevet chokolade over, og skær kagen ud i små firkantede stykker.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Vores bedste svampede chokoladekage eller den du ved nok-kage