Klar thaisuppe med kylling

12. april 2021 af .

Foto: Stine Christiansen

Den klare suppe på hønsebouillon er fuld af smag fra masser af grønt og citrusnoter fra citrongræs og kaffir-lime.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog kyllingefileten i en gryde med bouillon i nogle minutter. Skum godt af.
Pil og hak løg, hvidløg, ingefær og chili. Rens og flæk citrongræs. Lad det hele koge med i gryden med kyllingefileten sammen med kaffir-limeblade i 10 minutter ved svag varme.
Kog risnudlerne med i gryden i endnu 3-4 minutter.
Rens og snit forårsløg og sukkerærter i skrå på langs. Kog dem med i suppen i 2-3 minutter sammen med ærter fra frost.
Smag suppen til med fiskesauce, og servér med et drys frisk koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar