Klar thaisuppe med kylling
12. april 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Den klare suppe på hønsebouillon er fuld af smag fra masser af grønt og citrusnoter fra citrongræs og kaffir-lime.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog kyllingefileten i en gryde med bouillon i nogle minutter. Skum godt af.
Pil og hak løg, hvidløg, ingefær og chili. Rens og flæk citrongræs. Lad det hele koge med i gryden med kyllingefileten sammen med kaffir-limeblade i 10 minutter ved svag varme.
Kog risnudlerne med i gryden i endnu 3-4 minutter.
Rens og snit forårsløg og sukkerærter i skrå på langs. Kog dem med i suppen i 2-3 minutter sammen med ærter fra frost.
Smag suppen til med fiskesauce, og servér med et drys frisk koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk