Kirsebærsaft med lakrids

6. september 2021 af .

Foto: Anders Schønnemann

Der er ikke noget som et dejligt glas kølig hjemmelavet saft. Brug modne kirsebær, og smag til med lakridsrod.

Bemærk
Trækketid: 1-2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl kirsebær. Skær den ene citron i grove stykker.
Kog kirsebær, sukker, vand, lakridsrødder, sødskærm, saft fra 2 citroner og de grove citronstykker op i en gryde i 5-7 minutter, til kirsebærrene er møre.
Tag gryden af varmen, og lad saften stå og trække i 1-2 timer.
Sigt saften gemmen en sigte, og sæt den på køl, indtil den skal drikkes.

Tip!

Saften er drikkeklar, men den kan også røres op i lidt gin eller vodka, hvis du ønsker en hurtig drink.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar