Kinesisk kylling med forårsløg og cashewnødder

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Masser af grøntsager og knasende nødder gør den kinesiske ret skøn og frisk.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på pakken.
Bank kyllingebrysterne flade, og skær dem i små, tynde skiver. Læg dem i en skål, og rør dem sammen med salt, æggehvide og majsstivelse.
Rens chilien, og hak den fint. Skræl ingefæren, og hak den fint. Rens og hak bladselleri og forårsløg groft.
Opvarm en wok eller sauterepande med olie, og steg kyllingekødet lidt ad gangen, til det bliver hvidt i farven. Læg kyllingekødet over på et fad, efterhånden som det bliver stegt. Hæld evt. væden fra.
Lynsteg chili, ingefær, bladselleri og forårsløg i lidt ekstra olie i wokken i ca. 1 minut. Tilsæt kyllingekød, sukker og eddike, og steg videre i 1 minut. Vend sesamolie og cashewnødder i retten.
Servér risene som tilbehør til den kinesiske kylling.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar