Kinesisk kylling med forårsløg og cashewnødder
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Masser af grøntsager og knasende nødder gør den kinesiske ret skøn og frisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Bank kyllingebrysterne flade, og skær dem i små, tynde skiver. Læg dem i en skål, og rør dem sammen med salt, æggehvide og majsstivelse.
Rens chilien, og hak den fint. Skræl ingefæren, og hak den fint. Rens og hak bladselleri og forårsløg groft.
Opvarm en wok eller sauterepande med olie, og steg kyllingekødet lidt ad gangen, til det bliver hvidt i farven. Læg kyllingekødet over på et fad, efterhånden som det bliver stegt. Hæld evt. væden fra.
Lynsteg chili, ingefær, bladselleri og forårsløg i lidt ekstra olie i wokken i ca. 1 minut. Tilsæt kyllingekød, sukker og eddike, og steg videre i 1 minut. Vend sesamolie og cashewnødder i retten.
Servér risene som tilbehør til den kinesiske kylling.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk