Kimchi-fritter med chilidressing
21. juli 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Kimchi er fermenterede grøntsager, der fås på glas hos velassorterede grøntsager. Du kan også lave det selv – find opskriften ved at søge her på siden.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl forårsløgene, skær bund og top af, og hak resten fint (gem lidt af det grønne til pynt).
Bland dem med afdryppet kimchi og majs i en skål. Tilsæt miso, æg, mel, salt og peber, og rør godt sammen. Lad grøntsagsfarsen hvile i 10 minutter.
Form farsen til 8 flade frikadeller, og steg dem i olie på en pande i ca. 4 minutter på hver side, til de er gyldne.
Skyl og hak chilien fint, og rør den sammen med yoghurt, chilipasta og citronsaft i en skål. Smag dressingen til med salt og peber.
Servér kimchi-fritterne med chilidressing, og drys med den grønne del af forårsløgene. Spis evt. med brød og salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk