Kimchi-fritter med chilidressing

21. juli 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Kimchi er fermenterede grøntsager, der fås på glas hos velassorterede grøntsager. Du kan også lave det selv – find opskriften ved at søge her på siden.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl forårsløgene, skær bund og top af, og hak resten fint (gem lidt af det grønne til pynt).
Bland dem med afdryppet kimchi og majs i en skål. Tilsæt miso, æg, mel, salt og peber, og rør godt sammen. Lad grøntsagsfarsen hvile i 10 minutter.
Form farsen til 8 flade frikadeller, og steg dem i olie på en pande i ca. 4 minutter på hver side, til de er gyldne.
Skyl og hak chilien fint, og rør den sammen med yoghurt, chilipasta og citronsaft i en skål. Smag dressingen til med salt og peber.
Servér kimchi-fritterne med chilidressing, og drys med den grønne del af forårsløgene. Spis evt. med brød og salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar