Kiksekage med mælkechokolade og hasselnøddelikør
Lav en kiksekage uden æg og palmin, men med lækker mælkechokolade, likør og ristede hasselnødder.
![Kiksekage med mælkechokolade og hasselnøddelikør](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/kiksekage-med-maelkechokolade-og-hasselnoddelikor_1905.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.4884033203125&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Kiksekagen skal stå på køl i mindst 6 timer inden servering, dog gerne natten over.
Ingredienser
personer
Udstyr
- en smal, aflang bageform, ca. 25 cm
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Klassisk opskrift på kiksekage