Kiksekage med mælkechokolade og hasselnøddelikør

Lav en kiksekage uden æg og palmin, men med lækker mælkechokolade, likør og ristede hasselnødder.

Kiksekage med mælkechokolade og hasselnøddelikør
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Kiksekagen skal stå på køl i mindst 6 timer inden servering, dog gerne natten over.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en smal, aflang bageform, ca. 25 cm

Sådan gør du

Tip!

I stedet for mælkechokolade kan du bruge udelukkende mørk chokolade. Likøren kan erstattes med lidt friskpresset appelsinsaft og fintrevet appelsinskal eller helt udelades.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'