Kiks med masser af frø og kerner

31. august 2018 af .

Foto: AOP

De lækre hjemmebagte kiks med masser af frø og kerner er supergode på ostebordet, som snack alene eller sammen med tapenade eller pølse til et lille glas i utide.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland de to slags mel med salt. Skær smørret i små stykker, og smuldr dem i melet.
Saml hurtigt dejen med sammenpisket æg og vand.
Dejen kan også laves i en køkkenmaskine/foodprocessor. Den skal kun lige samle sig. Læg dejen køligt i ½ time.
Rul dejen ud på et melstrøet bord, ikke alt for tyndt. Skær den i firkanter, og læg dem på en plade med bagepapir.
Pensl knækbrødene med æg.
Drys tæt med birkes eller frø. Bag kiksene øverst i en 210° varm ovn i 10-15 minutter, til de er lysebrune.
Afkøl dem på en bagerist. Opbevar dem i en dåse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar