Kikærtesuppe med kylling og chili

En mættende og fyldig kikærtesuppe med kylling og chili.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl løg og kartoffel, og skær i små tern. Snit hvidløg og chili. Rist det hele let i olie i en gryde sammen med halvdelen af spidskommen. Krydr med salt og peber.
Hæld bouillon på, og kog i 8 minutter. Tilsæt skyllede kikærter, og kog op.
Blend grydens indhold med en stavblender, og varm igennem.
Skær kyllingefilet i mundrette stykker. Steg dem i olie på en pande. Krydr med salt og resten af spidskommen, og læg dem i suppen.
Skræl og riv gulerødderne. Vend dem med snittet mynte, rosiner og citronsaft. Drys med mandelflager.
Servér suppen med gulerodssalat og lune naanbrød.

Tip!

Er du til spicy mad? Så kan du tilsætte lidt ekstra frisk chili til suppen, der i forvejen er krydret med spidskommen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Henrik Freek

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar