Kikærtesuppe med kylling og chili
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Henrik Freek
En mættende og fyldig kikærtesuppe med kylling og chili.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl løg og kartoffel, og skær i små tern. Snit hvidløg og chili. Rist det hele let i olie i en gryde sammen med halvdelen af spidskommen. Krydr med salt og peber.
Hæld bouillon på, og kog i 8 minutter. Tilsæt skyllede kikærter, og kog op.
Blend grydens indhold med en stavblender, og varm igennem.
Skær kyllingefilet i mundrette stykker. Steg dem i olie på en pande. Krydr med salt og resten af spidskommen, og læg dem i suppen.
Skræl og riv gulerødderne. Vend dem med snittet mynte, rosiner og citronsaft. Drys med mandelflager.
Servér suppen med gulerodssalat og lune naanbrød.
Tip!
Er du til spicy mad? Så kan du tilsætte lidt ekstra frisk chili til suppen, der i forvejen er krydret med spidskommen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk