Kikærtesalat med stegte tomater og feta
18. oktober 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Der skal ekstra gods i salaten, før den kan gøre sig ud for et måltid. Denne måltidssalat er fyldt med proteinrige kikærter, som giver en dejlig mæthedsfornemmelse.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl cherrytomaterne (lad dem sidde på stilken),og steg dem på en grill eller (grill)pande, til skindet bliver mørkt.
Dræn og skyl kikærterne. Riv skallen af citronen, og pres saften. Pil og hak hvidløg og rødløg.
Vend kikærter, citronsaft, citronskal, olie, salt og peber sammen, og fordel det i portionsskåle.
Skyl og pluk persillen, og drys den over kikærtesalaten sammen med hvidløg, rødløg, feta og de stegte tomater.
Tip!
Smid tomaterne på grillen, hvis vejret er til det. Det tilføjer salaten en smag af sommer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk