Kikærtesalat med kål og za’atar-dressing
18. februar 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Den grove salat er dejligt mættende med masser af kål og kikærter. Za'atar-dressingen giver masser af smag til salaten.
Ingredienser
Sådan gør du
Dræn kikærterne, skyl dem i koldt vand, og dryp dem godt af.
Skyl og tør palmekål og grønkål, og pluk dem i mindre stykker. Vend kålen med olie og eddike.
Bank kernerne ud af granatæblet, og drys dem over kålsalaten sammen med kikærter.
Rør yoghurt med za'atar, citronsaft og sirup, og smag til med salt og peber.
Fordel yoghurtcremen over salaten, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk