Kikærtesalat med kål og za’atar-dressing

18. februar 2021 af .

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Den grove salat er dejligt mættende med masser af kål og kikærter. Za'atar-dressingen giver masser af smag til salaten.

Ingredienser

Sådan gør du

Dræn kikærterne, skyl dem i koldt vand, og dryp dem godt af.
Skyl og tør palmekål og grønkål, og pluk dem i mindre stykker. Vend kålen med olie og eddike.
Bank kernerne ud af granatæblet, og drys dem over kålsalaten sammen med kikærter.
Rør yoghurt med za'atar, citronsaft og sirup, og smag til med salt og peber.
Fordel yoghurtcremen over salaten, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar