Kikærtesalat med fetaost og forårsgrønt
26. juli 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Brug kikærter direkte fra dåsen, eller prøv at stege dem sprøde på en pande sammen med krydderier. På den måde giver de lidt mere bid til salaten.
Ingredienser
Sådan gør du
Afdryp kikærterne, og steg dem sprøde i en blanding af salt, spidskommen og en lille smule olivenolie på en pande i 5-7 minutter.
Flæk agurken på langs, og kassér den våde midte. Skær agurk, tomater og peberfrugt i mundrette stykker.
Snit spidskål i fine strimler, og pluk salaten groft. Hak rødløg og krydderurt fint.
Bland alle ingredienserne til salaten sammen.
Pisk skal og saft fra citronen med olie, honning, salt, peber og cayennepeber.
Vend dressingen med salaten umiddelbart inden servering, og smuldr feta over.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk