Kikærter i grøn curry
1. juni 2018
af
Susanne Palmqvist.
Foto: AOP
En grøn ret med asiatisk karrypasta, som består af bl.a. chili, citrongræs, koriander og limeblade. Vær forsigtig med doseringen af karrypastaen – den kan være meget stærk!
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld vandet fra kikærterne, og skyl dem. Skær alle grøntsagerne ud i små terninger, eller snit dem fint. Skyl og tør spinaten.
Gem spinat og forårsløg, men svits de øvrige ting i olien i en dyb pande.
Rør karrypasta og stødt koriander i, og hæld bouillon og kokosmælk over. Lad det koge lidt ind.
Hvis du ønsker en stærkere smag, så kom mere karrypasta i.
Vend forårsløg og spinat i, og rør, til spinaten lige falder sammen. Pres saften af limefrugten. Smag til med salt, peber og friskpresset limesaft.
Servér med det samme med lunt naanbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk