Kikærtepandekager med kylling og raita

Disse indiske pandekager laves med kikærtemel, som du kan købe i større supermarkeder eller specialforretninger.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg kyllingestrimlerne i en skål. Skræl og riv ingefær. Pil og riv hvidløg. Pres lime.
Rør ingefær, hvidløg og limesaft sammen med de resterende ingredienser til marinaden, og vend det i skålen med kylling. Lad kødet marinere på køl i mindst 1 time (gerne op til 1 døgn).
Bland kikærtemel, gurkemeje, garam masala, hvidløgspulver og salt i en skål. Rør vand i, så du får en klistret dej uden klumper.
Hak koriander fint. Pil rødløg, og skær i tynde skiver. Rør det i dejen. Skyl squash, riv den groft på et rivejern, og rør i dejen. Stil dejen på køl i mindst 30 minutter.
Steg mellemstore pandekager af dejen i olie på en pande, til de er gyldne og sprøde.
Skyl agurk, og skær den i meget små tern. Hak mynte fint. Rør agurk og mynte sammen med yoghurt, spidskommen og salt. Stil raita på køl indtil servering.
Steg det marinerede kyllingekød i olie på en pande, til det er gennemstegt og gyldent.
Fordel kylling over pandekagerne, og top med raita og frisk mynte. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
13. september 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar