Kikærtepandekager med fyld

30. juni 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Skal dine pandekager mætte mere? Blend kikærter i dejen, og servér dem med lækkert fyld. Kikærterne mætter godt, selvom du nærmest ikke kan smage dem.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl kikærterne, og lad dem dryppe af. Blend kikærter og mælk helt jævnt, og hæld blandingen i en skål.
Tilsæt mel og salt i skålen, og pisk ingredienserne godt sammen.
Tilsæt æggene, og pisk dejen sammen.
Steg pandekagerne gyldne i smør på en pande.
Skær tomater og feta i mindre stykker.
Rist pinjekernerne i en tør pande.
Top pandekagerne med tomater, feta, pinjekerner, oliven og basilikumblade.

Tip!

Du kan også bruge opskriften til søde pandekager. Tilsæt ½ dl sukker og ½ tsk. kardemomme i dejen, så bliver pandekagerne perfekte at spise sammen med syltetøj og is.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar