Kikærtepandekager med fyld
30. juni 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Skal dine pandekager mætte mere? Blend kikærter i dejen, og servér dem med lækkert fyld. Kikærterne mætter godt, selvom du nærmest ikke kan smage dem.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl kikærterne, og lad dem dryppe af. Blend kikærter og mælk helt jævnt, og hæld blandingen i en skål.
Tilsæt mel og salt i skålen, og pisk ingredienserne godt sammen.
Tilsæt æggene, og pisk dejen sammen.
Steg pandekagerne gyldne i smør på en pande.
Skær tomater og feta i mindre stykker.
Rist pinjekernerne i en tør pande.
Top pandekagerne med tomater, feta, pinjekerner, oliven og basilikumblade.
Tip!
Du kan også bruge opskriften til søde pandekager. Tilsæt ½ dl sukker og ½ tsk. kardemomme i dejen, så bliver pandekagerne perfekte at spise sammen med syltetøj og is.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk