Kikærtefritter med majs og sauce tartare
10. maj 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Grøntsagsfritterne er sprøde og lækre, og den kolde dip gør det til en lækker frokostret eller lille snack inden hovedretten.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak kapers og cornichoner fint, og rør dem i yoghurten sammen med citronsaft, persille og dild. Lad saucen trække lidt, og smag til med salt og peber.
Vend kikærter, majs og revet ost i en skål sammen med æg. Skyl og hak persille, og rør den i farsen sammen med mel. Krydr med salt og peber, og bland det godt sammen.
Steg små majsfritter i lidt olie på en pande ved middel varme i 3-4 minutter på hver side.
Servér dem varme med den kolde sauce tartare til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk