Kikærtefritter med majs og sauce tartare

10. maj 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Grøntsagsfritterne er sprøde og lækre, og den kolde dip gør det til en lækker frokostret eller lille snack inden hovedretten.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak kapers og cornichoner fint, og rør dem i yoghurten sammen med citronsaft, persille og dild. Lad saucen trække lidt, og smag til med salt og peber.
Vend kikærter, majs og revet ost i en skål sammen med æg. Skyl og hak persille, og rør den i farsen sammen med mel. Krydr med salt og peber, og bland det godt sammen.
Steg små majsfritter i lidt olie på en pande ved middel varme i 3-4 minutter på hver side.
Servér dem varme med den kolde sauce tartare til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar