Key lime pie i glas

27. april 2023 af .

Foto: Stine Christiansen

Denne dessert smager sødt, syrligt, sprødt og blødt – og er overraskende nem at lave!

Bemærk
Afkøling: Mindst 4 timer

Ingredienser

Udstyr

4 små portionsglas

Sådan gør du

Fyld kiksene i en frysepose, og bind en knude på posen. Knus kiksene til krummer ved at banke på posen med en kødhammer eller en grydeske. Fordel kiksekrummerne i bunden af 4 små portionsglas.
Skyl og riv limeskallen fint, og pres al saften. Pisk æggeblommer, kondenseret mælk, limesaft og limeskal sammen i en skål med et piskeris, til massen tykner let.
Fordel limecremen oven på kiksekrummerne i glassene, og sæt dem på køl i mindst 4 timer.
Hæld fløden i en skål, og pisk den til blødt skum med håndkraft ved hjælp af et piskeris – det tager ca. 5 minutter.
Top desserterne med flødeskum, fintrevet limeskal, og evt. lidt kiksekrummer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar