Kebabspyd med tabbouleh

6. juli 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Med butternutsquash og citrusfrugt forvandler du en tabbouleh-salat til et vinterhit. Servér den med krydrede kebabspyd – det vil både store og små elske.

Bemærk
Trækketid: 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Skræl butternutsquash. Halvér den, fjern kernerne med en ske, og skær græskarkødet i mundrette tern.
Vend ternene med salt og olie, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen i 30 minutter, og lad dem køle lidt af. Skru ovnen op til 200°.
Rør hakket oksekød, æg, havregryn, spidskommen, koriander, kanel, salt og peber sammen til en fars. Skyl og hak persille, og rør det i farsen sammen med presset hvidløg. Sæt farsen på køl i 30 minutter.
Form herefter farsen rundt om træspyddene, så du får lange kebabspyd. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og steg dem i ovnen ved 200° i ca. 15 minutter.
Hæld kogende vand over couscoussen i en skål, og lad den stå i 10 minutter. Riv skallen af citronen og appelsinen fint, og pres citronen. Tilsæt citronskal og -saft, appelsinskal, olie, salt og peber, og rør rundt.
Pil og hak rødløg helt fint. Skyl og hak persille fint, og hak pistacienødder groft. Bland rødløg, persille, pistacienødder, butternutsquash og tranebær sammen med couscoussen, og servér til kebabspyddene.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar