Kebabspyd med nye kartofler og blomkålscouscous

29. august 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Sæt nye kartofler på dine kebabspyd for ekstra fylde og sommer-velsmag.

Bemærk
Hviletid, fars: 30 minutter.

Ingredienser

Udstyr

8 grillspyd

Sådan gør du

Pil og hak løget fint, og pil og pres hvidløget. Skyl og hak persille fint.
Rør en fars af kød, løg, hvidløg, persille og krydderier, og stil farsen på køl i 30 minutter.
Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i 10-12 minutter, til de er netop møre. Lad dem køle af, imens du tilbereder blomkålscouscous.
Riv blomkål på den grove side af et rivejern. Skyl og hak persille og mynte fint, og bland det med blomkål i en stor skål. Riv skallen, og pres saften af citronen.
Rør en dressing sammen af citronskal og -saft, olivenolie, honning, sennep, salt og peber. Vend dressingen i skålen.
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i skiver. Rist mandlerne gyldne på en tør, varm pande, og hak dem groft. Smuldr fetaen. Vend jordbær, mandler og feta i salaten.
Tænd ovnen på 225°.
Form farsen til små kødboller. Vend kogte kartofler i olivenolie.
Sæt kødboller og kogte kartofler på grillspyd, og placér dem på en bageplade med bagepapir. Bag spyddene i ovnen i ca. 15 minutter, til kebabben er gennemstegt. Servér med blomkålscouscous.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar