Katsu sando – japansk bøfsandwich

19. december 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Japans svar på bøfsandwichen, der er lidt mindre greasy end den, vi kender hjemmefra.

Ingredienser

Sådan gør du

Vend oksekødet først i mel krydret med salt og peber, herefter i æg pisket med mælk, og til sidst i pankorasp.
Steg de panerede bøffer i 2-3 minutter på hver side i rigelig olie.
Smør overbollerne med sennep og underbollerne med mayonnaise. Skyl og snit spidskålen fint. Fordel bøffer og kål i bollerne, og skær dem over på midten. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar