Katsu sando – japansk bøfsandwich
19. december 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Japans svar på bøfsandwichen, der er lidt mindre greasy end den, vi kender hjemmefra.
Ingredienser
Sådan gør du
Vend oksekødet først i mel krydret med salt og peber, herefter i æg pisket med mælk, og til sidst i pankorasp.
Steg de panerede bøffer i 2-3 minutter på hver side i rigelig olie.
Smør overbollerne med sennep og underbollerne med mayonnaise. Skyl og snit spidskålen fint. Fordel bøffer og kål i bollerne, og skær dem over på midten. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk