Katsu curry

11. april 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Kombinationen af sprød kylling, ris og karrysauce er en ægte pleaser. Her er der smidt en bunke sprøde grøntsager på toppen, der både giver tekstur og smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg. Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Steg det hele i olie i en gryde i ca. 4 minutter, uden at det tager farve.
Drys karry og gurkemeje over grøntsagerne, og lad det stege kort. Tilsæt bouillon og kokosmælk, og lad saucen koge under låg i 5-10 minutter. Blend saucen med en stavblender direkte i gryden, og smag til med salt og evt. mere karry.
Bank kyllingefileterne let flade, og drys dem med salt. Hæld mel i en tallerken, sammenpiskede æg i en anden og rasp i en tredje tallerken. Vend kyllingefileterne i først mel, derefter æg og til sidst rasp.
Steg de panerede kyllingefileter gyldne og gennemstegte i olie på en varm pande i ca. 5 minutter på hver side. Krydr evt. med lidt salt.
Skyl pak choy, skær dem over på langs, og steg dem i 1-2 minutter i olie på en varm pande. Krydr med salt.
Skyl rødkålen, og snit den fint. Skyl forårsløgene, og hak dem fint.
Anret ris i dybe tallerkener. Top med karrysauce og skiver af kylling. Pynt med pak choy, rødkål og sesamfrø, og servér straks med limebåde og chilisauce.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar