Kastanjecocktail med verjus
16. marts 2019
af
Martina Bianchini.
Foto: Marieke Verdenius
Tid til en drink? Prøv en cocktail med kastanjesirup, æble, rosmarin, gin og verjus, der er en grøn druesaft.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær et kryds i kastanjerne, og bag dem ½ time i en forvarmet ovn ved 180°. Afkøl dem, og pil dem. Skær dem i stykker, og bring kastanjerne, sukkeret og vandet i kog i en gryde. Lad siruppen simre i ½ time. Si den igennem et klæde. Køl den helt af, og hæld på flaske. Opbevar siruppen i op til en uge i køleskabet.
Mix kastanjesiruppen, ginnen, æblejuicen og verjussen. Skær æblet i tynde skiver på langs. Hæld cocktailen i glas, og pynt med en skive æble og et par rosmarinnåle.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk