Kastanjecocktail med verjus
Tid til en drink? Prøv en cocktail med kastanjesirup, æble, rosmarin, gin og verjus, der er en grøn druesaft.

0-30 min.
(0)
16. marts 2019 af Martina BianchiniFoto: Marieke Verdenius
Ingredienser
personer
Kastanjesirup
- friske kastanjer
- 200 g
- sukker
- 200 g
- vand
- 5 dl
Cocktail
- kastanjesirup
- 0,80 dl
- gin
- 1,20 cl
- æblejuice
- 1,20 dl
- verjus
- 0,80 dl
- æbler
- 1
- frisk rosmarin
- 1 stilke
Sådan gør du
Kastanjesirup
Skær et kryds i kastanjerne, og bag dem ½ time i en forvarmet ovn ved 180°. Afkøl dem, og pil dem. Skær dem i stykker, og bring kastanjerne, sukkeret og vandet i kog i en gryde. Lad siruppen simre i ½ time. Si den igennem et klæde. Køl den helt af, og hæld på flaske. Opbevar siruppen i op til en uge i køleskabet.
Cocktail
Mix kastanjesiruppen, ginnen, æblejuicen og verjussen. Skær æblet i tynde skiver på langs. Hæld cocktailen i glas, og pynt med en skive æble og et par rosmarinnåle.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner