Kastanjecocktail med verjus

Tid til en drink? Prøv en cocktail med kastanjesirup, æble, rosmarin, gin og verjus, der er en grøn druesaft.

Kastanjecocktail med verjus
0-30 min.

(0)

16. marts 2019 af Martina BianchiniFoto: Marieke Verdenius

Ingredienser

personer

Kastanjesirup

friske kastanjer
200 g
sukker
200 g
vand
5 dl

Cocktail

kastanjesirup
0,80 dl
gin
1,20 cl
æblejuice
1,20 dl
verjus
0,80 dl
æbler
1
frisk rosmarin
1 stilke

Sådan gør du

Kastanjesirup

Skær et kryds i kastanjerne, og bag dem ½ time i en forvarmet ovn ved 180°. Afkøl dem, og pil dem. Skær dem i stykker, og bring kastanjerne, sukkeret og vandet i kog i en gryde. Lad siruppen simre i ½ time. Si den igennem et klæde. Køl den helt af, og hæld på flaske. Opbevar siruppen i op til en uge i køleskabet.

Cocktail

Mix kastanjesiruppen, ginnen, æblejuicen og verjussen. Skær æblet i tynde skiver på langs. Hæld cocktailen i glas, og pynt med en skive æble og et par rosmarinnåle.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'