Kastanjecocktail med verjus

16. marts 2019 af .

Foto: Marieke Verdenius

Tid til en drink? Prøv en cocktail med kastanjesirup, æble, rosmarin, gin og verjus, der er en grøn druesaft.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær et kryds i kastanjerne, og bag dem ½ time i en forvarmet ovn ved 180°. Afkøl dem, og pil dem. Skær dem i stykker, og bring kastanjerne, sukkeret og vandet i kog i en gryde. Lad siruppen simre i ½ time. Si den igennem et klæde. Køl den helt af, og hæld på flaske. Opbevar siruppen i op til en uge i køleskabet.
Mix kastanjesiruppen, ginnen, æblejuicen og verjussen. Skær æblet i tynde skiver på langs. Hæld cocktailen i glas, og pynt med en skive æble og et par rosmarinnåle.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar