Kartofler med cremefraiche, sennep og sild

7. januar 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Servér de små sildehapser som forret eller en del af julebuffeten. Kombinationen af kartofler, sild, cremefraiche, sennep og purløg smager fantastisk.

Ingredienser

Sådan gør du

Prik kartoflerne, og bag dem ved 200° i 30 minutter. Lad dem afkøle.
Skær et lille kryds i hver kartoffel, og pres den let sammen.
Skær sildefileterne i smalle strimler. Rør cremefraiche med sennep.
Læg 1 tsk. creme i hver kartoffel, og top med sild. Pynt med lidt purløg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar