Kartofler med cremefraiche, sennep og sild
7. januar 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Servér de små sildehapser som forret eller en del af julebuffeten. Kombinationen af kartofler, sild, cremefraiche, sennep og purløg smager fantastisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Prik kartoflerne, og bag dem ved 200° i 30 minutter. Lad dem afkøle.
Skær et lille kryds i hver kartoffel, og pres den let sammen.
Skær sildefileterne i smalle strimler. Rør cremefraiche med sennep.
Læg 1 tsk. creme i hver kartoffel, og top med sild. Pynt med lidt purløg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk