Kartoffeltvistere med persille- og hvidløgssmør

Tornadokartoflerne her er en slags opgraderede hasselbackkartofler. Der er masser af overflade til at tage imod krydderier og smør, så kartoflerne bliver sprøde udenpå og bløde indeni.

Kartoffeltvistere med persille- og hvidløgssmør
0-30 min.

(1)

July 28, 2021 af Line Holt NielsenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Vil du undgå sorte træspyd, så læg dem i blød i koldt vand i 10-20 minutter, før du sætter kartoflerne på.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 10 træ- eller grillspyd

Sådan gør du

Tip!

Prøv også at krydre med f.eks. paprika eller basilikum, eller drys lidt revet parmesan over kartoflerne, når halvdelen af ovntiden er gået.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'