Kartoffelsuppe med ristede kikærter
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Kartoffelsuppe toppet med ristede kikærter er den perfekte suppe, hvis du har trang til en varm og velsmagende ret, som er nem at lave og fyldt med næring.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl kartoflerne, og skær dem i grove tern. Pil løgene, og skær dem i tynde ringe.
Steg løgene sammen med garam masala i en smule olie i en stor gryde. Tilsæt kartoffeltern og afdryppede kikærter, og lad det stege med i et par minutter.
Hæld bouillon over grøntsagerne, og lad suppen simre under låg i 35 minutter, til kartoflerne er helt møre.
Blend suppen glat med en stavblender direkte i gryden. Tilsæt yoghurt, og blend igen. Smag til med salt og peber.
Afdryp resten af kikærterne fra dåsen, og steg dem sammen med garam masala i olie på en pande i 5-7 minutter, til de har fået farve og sprødhed.
Servér suppen pyntet med ristede kikærter, et dryp af olien fra panden og plukket koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk