Kartoffelskiver med citroncreme og kaviar
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Kog kartoflerne dagen før, og sæt dem i køleskabet, så er de nemme og faste at skære i.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 10 minutter, indtil de er møre, men stadig faste, og lad dem køle helt af.
Skær de kolde kartofler i tykke skiver.
Riv citronskal fint, og pres citronsaft i en skål. Pisk cremefraiche med en elpisker sammen med citronskal, citronsaft, salt og peber. Fortsæt med at piske, indtil cremen bliver jævn og tyk.
Skræl agurken, og riv den fint. Vrid den fri for væde, og vend den i cremen.
Anret lidt citroncreme på hver kartoffelskive, top med kaviar, og pynt med frisk dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk