Kartoffelsalat med varmrøget laks
14. august 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Nyd de første nye kartofler i en salat med masser af urter, grønt og varmrøget laks.
Ingredienser
Sådan gør du
Tag varmrøget laks ud af køleskabet.
Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand, til de akkurat er møre. Afkøl.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen i en skål.
Skær de kogte kartofler i grove skiver, og vend dem i dressingen.
Knæk den nederste, træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i mundrette stykker, og læg dem i en sigte. Hæld kogende vand over, så de bliver flot grønne. Afdryp.
Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Skyl og tør krydderurterne, og hak dem fint. Vend aspargesstykker, rødløg, krydderurter og kapers i kartoffelsalaten.
Skyl og tør salaten, og vend den sammen med kartoffelsalaten. Fordel salaten på et stort fad.
Anret stykker af varmrøget laks over kartoffelssalaten, og servér med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk